Jouw Boekhouder In De Cloud

Hey Freelancer / ZZP’er!

Net een frisse start gemaakt en nog geen boekhouder om jouw droom en missie ook op financieel gebied in goede banen te leiden? Stop dan met zoeken, ik heb een mooi pakket wat jouw administratief ontzorgt en je de tijd en ruimte geeft om jou te laten doen waar je goed in bent, want dat was immers jouw plan.

Voor vanaf €99,00 per maand ben ik Jouw Boekhouder In De Cloud. Dat wil zeggen dat je toegang krijgt tot pakket Visma eAccounting Standaard, waarin je met een tool op jouw telefoon de inkoopfacturen kunt inscannen die dan in de cloud worden opgeslagen (geen gedoe meer met bonnetjes die je kwijt kan raken). Verder kan je je verkoopfacturen opmaken en direct naar de klant e-mailen. Op afstand kijk ik met je mee en zorg ik dat de BTW-aangifte op tijd bij de Belastingdienst binnen is. (het betalen van de BTW-aangifte moet je helaas zelf doen, hey ik kan ook niet alles heh 😉 )

Indien je dit pakket wilt uitbreiden, dan is dat ook mogelijk, tegen een kleine meerprijs.
Bijvoorbeeld met een urenregistratie module. Met deze module kan je per klant, opdracht, project, etc., je uren bijhouden en aangeven wanneer deze gefactureerd moeten worden. Scheelt weer wat kostbare uurtjes in het weekend en prutsen met Excel.

Of wat te denken van een voorraadbeheer module zodat je nooit mis grijpt in je winkel. Super handig toch?

Benieuwd hoe het werkt en wat er mogelijk is, neem dan snel contact met mij op via een klikje op onderstaande button.